Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Adequació de les zones d’estacionament amb sòl de terra a Vilafranca

17 de febrer de 2021

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha executat els darrers dies obres d’adequació de 6 solars actualment destinats a l’estacionament lliure de vehicles. Es tracta dels aparcaments de l’Hospital Comarcal (av. La Pelegrina), de l’Espai jove La Nau (c/ Baltà de Cela-c/ Salvador Seguí), del parc de Llevant (c/ Subirats), de l’Arxiu Històric, dels Jutjats i de la llar d’infants El Parquet (tots 3 situats a l’avinguda Europa-La Girada).

En total s’han adequat un total de 16.600 m2 de superfície de terra per tal de deixar-los de nou en condicions de ser utilitzats com aparcament. En conjunt aquests solars poden encabir unes 500 places d’estacionament de vehicles.

Els treballs van quedar enllestits divendres passat.

 

Accessibilitat