Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Dilluns comencen les obres d’ampliació de la vorera del c/ General Prim

25 de gener de 2023

El proper dilluns 30 de gener començaran les obres d’ampliació de la vorera dels números parells del carrer General Prim. Aquest projecte, emmarcat en el Pla d’Intervenció Integral al Centre i al carrer Comerç-PIICC, està relacionat amb el projecte de reurbanització del carrer Sant Julià que està a punt de finalitzar i on tan sols hi manca la instal·lació de jardineres.

L’ampliació d’aquesta vorera, que afectarà 424,86 m2 del carrer General Prim, servirà per donar continuïtat a la rambla de Sant Francesc i la font dels Alls cap al carrer Sant Bernat i d’aquí cap a la plaça Jaume I, cap al carrer Heremenegild Clascar o cap al carrer Sant Julià, amb un itinerari segur, confortable i adaptat.

El paviment donarà continuïtat al que hi ha a l’entorn de la Font dels Alls i en el nou espai que es crearà s’hi mantindrà la bateria de contenidors, una zona de càrrega/descàrrega i un aparcament de bicicletes. També s’hi plantaran 3 arbres.

La previsió és que l’obra estigui finalitzada a mitjans de març. Durant els treballs es garantirà en tot moment l'accés als habitatges i locals, si bé els vehicles del gual del c/ General Prim núm. 10 no podran entrar o sortir del pàrquing entre les 8 i les 18h els dies laborables. Mentre durin les obres, la bateria de contenidors actual es reubicarà en un altre indret proper.

Per dubtes o consultes durant l’obra, el veïnat es pot adreçar al telèfon del Servei d'Urbanisme de l'Ajuntament 93 892 36 90 o [email protected].

Accessibilitat