Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Es construeixen pistes poliesportives als barris de la Girada i de Sant Julià

05 de abril de 2019

La setmana vinent quedaran enllestits els treballs de construcció de dues pistes poliesportives als barris. En concret aquests equipaments se situen a la rambla de la Generalitat, al barri de la Girada, i a la zona verda del Pla del Diable, al barri de Sant Julià. El primer tindrà una superfície aproximada de 336 m2 i el segon 400 m2.

Aquests equipaments esportius disposaran d’una porteria combinada i d’una cistella on s’hi podrà jugar a bàsquet, futbol i handbol, envoltat d’una tanca metàl·lica galvanitzada, tot plegat resistent al vandalisme.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, destaca que aquests equipaments aporten “valor als barris. Volem fomentar la pràctica esportiva, el joc, l'activitat física i l’estil de vida saludable, tot plegat a l'aire lliure”. Segons la regidora, els espais existents als diferents barris de la vila, la demanda de veïns i veïnes d'espais per al joc de pilota i el bon clima “han estat factors clau perquè des de l’Ajuntament apostem per invertir en aquesta modalitat d’equipaments esportius”.

Aquests equipaments està previst que quedin finalitzats la setmana vinent amb la instal·lació de gespa artificial.

Accessibilitat