Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Intervencions de millora en els edificis municipals de Cal Bolet i l’Auditori

27 de juliol de 2018

Aquest dilluns va començar la intervenció de millora en l’edifici municipal del teatre de Cal Bolet. En aquest cas, es fa una intervenció sobre les façanes que donen al carrers Cal Bolet Bolet i Migdia. En aquest sentit, es pinta i s'arreglen els forats generats per la climatologia (pluja i vent, sobretot) de tota la façana. El color triat ha estat una barreja de color vi i terra, i les portes seran de la mateixa tonalitat verda que en l’actualitat. La intervenció va començar el passat dilluns i està previst que duri unes 3 setmanes aproximadament. Per aquest motiu, es tallarà el trànsit fins al proper dimecres dia 18, al c/Migdia, entre el carrer del Casal i el de Cal Bolet, en horari de 8h a 14h.

Millores a l’Auditori municipal de Vilafranca
D’altra banda, també s’ha aprofitat els mesos de menys activitat a l’Auditori -juliol i agost- per fer-hi treballs de millora. En el cas d’aquesta instal•lació, es realitzarà el canvi d’una part de la coberta per arranjar el problema de filtracions existent. Aquesta intervenció està valorada en 40mil euros aproximadament. 
Així mateix, en breu s'iniciarà el canvi de l'equip de so. En aquest cas el canvi correspon a tota l’estructura -altaveus, monitors, equip de control i instal•lacions elèctriques-, i suposa una inversió de 120 mil euros aproximadament.