Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’Ajuntament inicia la reforma dels vestuaris del Pavelló d’Hoquei 

07 de agost de 2023

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès treballa aquest estiu per ultimar les gestions que permetin executar la rehabilitació dels vestidors de les instal·lacions esportives d’hoquei sobre patins. La regidora Gemma Romeu explica que “aquest és un dels compromisos de l’equip de govern per als primers 100 dies de mandat”.

Pavelló d'Hoquei

Tenint en compte que la reestructuració i reforma de les instal·lacions esportives de Calafell són un dels referents d’èxit, la regidora d’Esports ha organitzat recentment una visita amb els responsables tècnics de les àrees d’Esports i Urbanisme al municipi del Baix Penedès per tal d’aprendre i compartir idees i experiències que es puguin adaptar a Vilafranca. Gemma Romeu va convidar a la visita les diferents entitats vilafranquines vinculades a l’hoquei: el Club Patí Vilafranca, el Club Patí Sant Ramon, el Club de Patinatge Sant Ramon i Patinatge Artxou, que es van unir a la comitiva. Durant la visita les entitats van poder preguntar, resoldre dubtes i explicar les seves necessitats. La regidora valorava molt positivament l’experiència participativa i assegura que és la manera com vol treballar “amb escolta activa, consens i complicitat amb les entitats implicades”.

Gemma Romeu

Gemma Romeu ha informat que ja s’està treballant en un projecte per rehabilitar els vestidors del Pavelló d’Hoquei, que millorarà la comoditat de tots els esportistes que en fas ús. Aquest projecte podrà optar a subvenció, amb data prevista al mes de setembre.


 

Accessibilitat