Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L’alcalde Pere Regull anuncia les obres d’un nou pas de vianants a la cruïlla de l’avinguda de Vilanova amb el carrer del Doctor Fleming

19 de febrer de 2019


Les obres, que es faran al mes de març, també inclouen la construcció d’una vorera fins al centre sociosanitari Ricard Fortuny 

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat del regidor de Territori i Serveis Urbans, Josep M. Martí, han presentat aquest matí una actuació viària que s’iniciarà en les properes setmanes. La construcció d’una vorera i enllumenat públic a l’avinguda de Vilanova, des del carrer del Doctor Fleming fins al centre sociosanitari Ricard Fortuny, i la ubicació d’un nou pas de vianants a la mateixa avinguda de Vilanova, cruïlla amb el carrer del Doctor Fleming. Els treballs han de començar a finals de març, amb una durada prevista d’un mes.

Les obres es faran un cop finalitzats els treballs de canalització que han de connectar el centre sociosanitari amb el districte de calor, un projecte d’estalvi energètic que utilitza la caldera de biomassa per servir d’aigua calenta i calefacció equipaments com l’arxiu històric, la llar d’infants de la Girada i l’escola Dolors Piera. En una nova fase, s’hi afegeix el Ricard Fortuny. Les obres comencen aquesta setmana i està previst que finalitzin el proper 21 de març.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha valorat que amb aquesta actuació “s’aconsegueixen dues millores molt importants. Per un costat, s’amplia el districte de calor de la caldera de biomassa a la que hem de donar el màxim d’utilitat, integrant el Ricard Fortuny en aquest projecte d’estalvi energètic. I d’altra banda, la connexió d’un sector del Molí d’en Rovira a la zona de comerç i serveis de la Girada, una petició de l’associació de veïns que ens havíem compromès a fer realitat”. El nou pas de vianants es completarà amb un pas enjardinat fins al barri de la Girada, per dotar de seguretat la connexió directa dels dos barris en aquest punt de l’avinguda de Vilanova.