Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Millores a l’àrea d’autocaravanes de Vilafranca

04 de març de 2019

L’àrea d’estacionament per a autocaravanes de Vilafranca, situada a la part inferior de l’aparcament de l’Espiga, estarà tancada durant 4 setmanes amb motiu dels treballs d’ampliació i adequació que s’executaran. Els treballs s’iniciaran dilluns 11 de març i finalitzaran divendres 5 d’abril.
Amb aquestes millores, l’àrea passarà de 10 a 20 places, es delimitarà, es farà nova la llosa i els embornals de desguàs, es renovarà la font per al subministrament d’aigua potable i l’espai per a l’abocament d’aigües residuals. També s’habilitarà una zona d’esbarjo amb taules de picnic, on s’hi plantaran arbres, i s’instal•laran punts d’informació turística de la ciutat i del territori.
Mentre durin aquests treballs l’àrea estarà tancada però les autocaravanes que visitin Vilafranca podran compartir espai d’estacionament amb la resta de vehicles a l’aparcament de l’Espiga que restarà obert, si bé no disposaran dels serveis habituals com la possibilitat de fer el desguàs d’aigües residuals.
Aquestes millores s’emmarquen en el projecte “Xarxa d’Àrees d’Acollida d’Autocaravanes a la comarca de l’Alt Penedès” promogut pel Consorci de Promoció Turística del Penedès. En el desenvolupament del projecte i el seu cofinançament, hi són presents els ajuntaments de Mediona, El Pla del Penedès, Sant Cugat de Sesgarrigues, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès i Vilobí del Penedès.