Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

S’inicien els treballs d’ampliació de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Vilafranca

30 de novembre de 2018


El projecte amplia en 100m2 l’espai destinat a l’atenció ciutadana i redistribueix els espais de la planta baixa de la Casa de la Vila

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha iniciat les obres de remodelació i ampliació de les instal•lacions de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). En els propers mesos, el servei s’ubica de forma provisional en un nou espai a la planta baixa de la Casa de la Vila. El regidor de Serveis Centrals, Aureli Ruiz, assenyala que amb les obres s’aconseguirà ampliar l’espai d’atenció a la ciutadania i millorar-ne la distribució. “Fa 15 anys que es va fer una remodelació i ara, amb un increment de 20.000 a 35.000 usuaris atesos anualment, era necessària una ampliació per millorar l’atenció a la ciutadania”, indica el regidor.

A banda de guanyar espai per a l’oficina i sala d’espera de l’OAC, les obres permeten habilitar nous espais, com l’Oficina d’Atenció Empresarial, un servei especialitzat per assessorar persones emprenedores sobre la tramitació necessària per posar en funcionament una empresa o servei. Alhora, els treballs de remodelació han previst recuperar elements arquitectònics patrimonials de l’edifici del segle XVI que acull la Casa de la Vila.

El projecte preveu habilitar un accés directe a l’OAC des de la plaça de la Vila, tot i que s’hi podrà accedir també des del vestíbul de l’Ajuntament, que es veurà totalment renovat amb canvis en la distribució per millorar les indicacions d’accés a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i millorar el control de seguretat d’accés a l’edifici.  

Amb la intervenció, que tindran una durada prevista de 4 mesos, l’Oficina d’Atenció Ciutadana guanyarà 100 metres quadrats i ocuparà prop de 300 metres quadrats de superfície.