Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Oficina Local d'Habitatge

L’ Oficina Local d’Habitatge de Vilafranca del Penedès (OLH) és un servei especialitzat que presta el servei de finestreta única per atendre els temes relacionats amb l’habitatge, amb la voluntat de prestació de serveis integral i de les polítiques locals d’habitatge.

L’OLH compta amb un catàleg de serveis d'habitatge, regulats i finançats per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona o altres administracions públiques.

Per correu electrònic: habitatge@vilafranca.cat
Per telèfon: 93 818 06 54, de dilluns a divendres, de 9 a 14h
Presencialment: Oficina Local d'Habitatge Carrer de Sant Pere, 3, amb MASCARETA OBLIGATÒRIA

CITA PRÈVIA:  Per telèfon 93 818 06 54 o al correu electrònic: habitatge@vilafranca.cat (Indicant Nom, DNI/NIE, Telèfon i Ajut pel que es presenta Documentació).